Aktualizace 2.2011

Od minulé aktualizace jsem pokročil v tvorbě krajiny.

Hlavně došlo na dokončení cesty v levé střední části kolejiště na místě, kde bude stát benzinová stanice. Kameníci postavili opěrnou stěnu za budovou nádraží v Otrokovicích. Tato stěna kopíruje klesající  silnici od budoucího mostu přes  trať ke střední části kolejiště.

Zde došlo k odstřelu a odtěžení kopce i s podjezdem a kamennou stěnou. Terén tu upravím jinak, původní provedení se mi přestalo líbit J.

Také došlo na zahájení stavby výpravní budovy stanice Otrokovice. Stavím ji z několika stavebnic  nádraží Auhagen. Stavebnice jsem částečně upravil, některé části odřízl a různou kombinací dosáhl přibližného tvaru skutečné stavby . Budova  už má proveden nástřik do světle žlutého odstínu.  Na fotkách je vidět i hrubá stavba vedlejší ho objektu, ten dostane světle zelenou fasádu. Střechy budou také upravené, dostanou červenou taškovou krytinu od Nocha.

Také došlo na kostelík, který bude stát na kopci kousek od nádraží Vizovice. Původní stavebnice Auhagen byla přestříkána  do jiného odstínu, přelakoval jsem i okna a jejich rámy. Uvnitř budovy bude instalováno osvětlení z bíle a žlutě svítících LED diod.

Pár nových fotografií naleznete v galerii

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.