Aktuality 7/2016

Práce na kolejišti postoupili a tak je čas na krátkou aktualizaci.

Podařilo se mi dokončit elektrizaci hlavní dvojkolejné trati v celé její délce, už chybí jen dokončit „zadrátování“ stanice Otrokovice. Trať je sjízdná i se sběračem lokomotivy nahoře, ve skrytých částech je sběrač pomocí vytvarovaného vodiče vyveden do nejvyšší polohy, skryté části nejsou zatrolejovány, až na spirálu v levé části kolejiště. Zde je kvůli nízké výšce mezi jednotlivými „patry“ trolej natažena. Při výjezdu z „nezadrátovaných“ částí je sběrač opět pomocí vytvarovaného vodiče naveden pod trolej.

Ve stanici Otokovice jsou zabetonovány všechny sloupy, osazeny brány TV, někde jsou provedeny i opěrné zdi za sloupy, které jsou zařezány do terénu. V části stanice jsou na trolejových branách namontovány výložníky pro uchycení troleje. Už mi jich chybí vyrobit jen 100 ks 🙂 a budou na celou stanici. Jak budou přibývat bude probíhat jejich osazování na brány a také montáž trolejí ve stanici. Pár fotek  s aktuálním stavem je ve fotogalerii.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.